درمان سیستمیک ابزارهای زیادی برای بیمار نارسایی کلیه

درمان سیستمیک ابزارهای زیادی برای بیمار نارسایی کلیه

سیستمیک درمان ابزارهای زیادی برای کلیه PatientAfter شکست 28 روز درمان سیستمیک فراز سطح کراتینین خود را از 1337umol / L به 552umol / L، بنابراین شما می دانید آنچه که به معنی برای او. آیا شما می خواهید بدانید که او است و آنچه درمان سیستمیک او گرفته است؟ بیا دنبالم!

نام بیمار: RUTSA TSEIBU

جنسیت مذکر

سن: 50

وضعیت تاهل: متاهل

محل تولد: KOHIMIA، ناگالند

علت اصلی: پلک گسست و هر دو اندام تحتانی ادم به مدت 10 سال، کراتینین سرم بالا به مدت 5 سال، دیالیز 1 ماه

به منظور به دنبال درمان بیشتر او به بیمارستان ما در سپتامبر 13،2014 برای اولین بار آمد. سپس فشار خون بالا را دارد تا 140 / 90mmHg، می ادم حفره متوسط ​​در اندام تحتانی وجود دارد. آزمون نشان داده شده است تعداد دفعات مشاهده که سلول های خونی 3.31 * 1012، هموگلوبین 101g / L، blood2 مخفی +، protein3 +، سرم کراتینین 1337umol / L، BUN 41.6mmol / L، UA 661umol / L

تشخیص به عنوان: گلومرولونفریت مزمن، نارسایی کلیه (اورمی)، کلیه کم خونی، کلیه فشار خون بالا، بالا بودن اسید اوریک، اسیدوز متابولیک

رفتار:

تصفیه خون - برای حذف سموم

داغ فشرده درمان و پا حمام درمانی - به ترویج گردش خون و محافظت از عملکرد کلیه

انما درمان - برای تخلیه سموم در دستگاه گوارش

مخلوط Maikang برای تقویت و تغذیه چی خون

علاوه بر این، دکتر ما او را تجویز برخی از داروهای غربی بر این اساس برای از بین بردن آن از نشانه های آشکار مانند کم خونی و فشار خون بالا

پس از 28 روز درمان، بیماری خود را به سمت ثبات است. ادم در اندام خود را ناپدید شده و فراز سطح کراتینین به 552umol / L، BUN 11.9mol / L، UA 214umol / L. من می دانم، آن را نمی خواهد طولانی قبل از بیماری خود کنترل کاملا.

اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد درمان خود در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang و یا می خواهید برای درمان نارسایی کلیه به طور موثر، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : شنبه 4 ارديبهشت 1395 | نظرات ()